USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bahçeli: 'Beka anket konusu değildir'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Beka anket konusu değildir. Beka polemik konusu değildir. Beka dedikodu malzemesi hiç değildir. Beka kadar güçlüyüz, beka kadar varız, beka kadar güvenliyiz, beka kadar bağımsızız" dedi.

Bahçeli: 'Beka anket konusu değildir'
14-03-2019 02:22
Google News

Partisinin Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partililer tarafından Kadı Dağı Kamp Merkezinde karşılandı. Burada partililerle selamlaşan Bahçeli, ardından miting alanına geçti. Mitingde kalabalık guruba hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine 18 günlük bir sürenin kaldığını hatırlatarak, Kastamonu'nun iradesine hasretle talip olduklarını belirtti. Cumhur İttifakında da tabanda yama tutmadığı yönündeki söylemlere de sert çıkan Bahçeli, “Cumhur İttifakı'nda yırtık yok ki yama tutsun” dedi.

“KASTAMONU İÇİN HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYACAĞIZ”

Kastamonu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirten Bahçeli, “Kastamonu'da bir şey değişirse her şey değişir. Kastamonu'dan milli bir ses yükselirse yankısı tüm Türkiye'den duyulur. Kastamonu tamam derse milli bekamız daha da doğrulur, daha da güçlenir. MHP, Kastamonu'yu daha iyi yönetmek, daha fazla hizmet etmek, daha güzelini sağlamak için belediyeyi sizlerden istiyor. Bizlerde verdiğiniz evetlerin hakkını vereceğiz. İradenize layık olacağız. Mahcubiyetimize yol açacak, yüzümüzü kara çıkartacak hiçbir işin kıyısında köşesinde yer almayacağız. Kastamonu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin inanmış ve yetişmiş kadroları Kastamonu'ya hizmet için sabırsızdır. 31 Mart'ta öyle bir cevap verin ki, zillete düşenlerin umutları sönsün, Kastamonu'nun kuyusunu kazanların hevesleri kursaklarında kalsın” şeklinde konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ