USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Aziz Yıldırım: "Gelemeyecekmişim bu salona. Geldim"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör ile arlarında yaşanan olay sonrası, "Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu bur salona gelemez diyor.' Geldim. Gereğini de yaptım" dedi.

Aziz Yıldırım:
07-05-2017 22:57
Google News

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmasının Başkan Yıldırım açıklamalarda bulundu. Olay sonrası Başkan Aziz Yıldırım statta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu buraya gelemez diyor.' Geldim. Gereğini de yaptım. Bundan sonra daha çok yapacağım. Bunu da bilsinler. Böyle Fenerbahçe Kulüp üyesi olmaz. Beşiktaş’ın Asya Kartallarına vermişler parayı, getirmişler tribünde bağırtıyorlar. Fenerbahçe-Beşiktaş düşmanlığı mı körüklüyorlar. Burada onların ne işi var. Karşı da maçları var. Gitsinler maçlarına. Yakın Doğu ile ne ilgileri var. Böyle saçma bir şeyler görmedim" dedi.

CANLI: Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı skor kaç kaç? BJK Fenerbahçe maçı geniş özeti ve golleri izle - beinsports Dev derbi başladı - CANLI dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ