USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Azerbaycanlı gençler, etkinliklerle Moskova'da Rus çocukları sevindirdi

Uluslararası Çocuk Bayramı vesilesiyle Azerbaycanlı gençler,  Moskova'da düzenledikleri etkinliklerle Rus çocuklarını sevindirdi

Azerbaycanlı gençler, etkinliklerle Moskova'da Rus çocukları sevindirdi
03-06-2021 03:10
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya - Azerbaycan Gençlik Birliği AMOR Başkanı Leyla Aliyeva'nın girişimiyle, 1 Haziran Uluslararası Çocuk Bayramı vesilesiyle, Rusya'nın başkenti Moskova'daki Aile ve Çocukları Destekleme Merkezi'nin ziyaret etkinliği düzenlendi.Etkinlikte, Azerbaycanlı gençler, Rus çocuklara çeşitli bayram hediyeleri sunarak mutlu etti.

AMOR'dan dikGAZETE’ye yapılan açıklamada, "AMOR, ortak organizatör olarak bu ziyaret sırasında ulusal müzik kültürümüzün bir parçası sayılan davul çalma, dans etme, ayrıca yüz boyama ve mehendi (Azerbaycan el kına sanatı) üzerine ustalık dersleri verdi" bilgisi verildi.

Rus çocuklar ayrıca  çeşitli Azerbaycan danslarıyla oynayarak halay da çekti.

Çeşitli spor oyunlarının sergilendiği etkinlikte, Moskova'nın ünlü restoran şefi Bahtiyar Aliyev'in desteğiyle pilav ve tatlı sofrası düzenlenerek Rus çocuklara hoş sürprizler de yapıldı.

AMOR açıklamasında, "AMOR olarak, bu tür güzel etkinlikte yer alma fırsatı sağladıkları için Aile ve Çocukları Destek Merkezi'ne şükranlarını sunuyoruz" şeklinde bilgi verildi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ