USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Azerbaycan ve Rusya ikili ekonomik işbirliğini görüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakü’ye gelen Rus yetkili Overçuk ile Rusya - Azerbaycan arasındaki ikili ekonomik işbirliğini görüştü

Azerbaycan ve Rusya ikili ekonomik işbirliğini görüştü
10-01-2021 08:30
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Bakü'yü ziyaret eden Rusya Başbakan Yardımcısı ve Rusya-Azerbaycan hükümetler arası ekonomik işbirliği komisyonu eşbaşkanı Aleksey Overçuk ile bir araya geldi.

Görüşmede, Azerbaycan ile Rusya arasında stratejik ortaklığa dayalı dostluk ilişkilerinin çeşitli alanlarda başarıyla geliştiği kaydedildi. İki ülke arasında, 2020 yılında, koronavirüs salgınına rağmen ekonomik ilişkilerin artmakta olduğu vurgulandı.

Görüşmede, Azerbaycan ile Rusya arasında 2021 yılında ekonomi, enerji, ulaşım ve tarım alanlarında işbirliği alanları ele alındı ve taraflar, ilişkilerin daha da artacağına duydukları güveni dile getirdiler.

Azerbaycan basınına göre Overçuk, Azerbaycan liderine, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in selamlarını iletti. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, selamlardan dolayı teşekkür etti ve kendi selamlarının da Rus liderine iletilmesini istedi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ