USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Spor

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: Beşiktaş şu anda Türkiye'nin en iyi, en formda takımı

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic, "Beşiktaş şu anda Türkiye'nin en iyi, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika daha direnebilseydik, bir puan alabilirdik." dedi.

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: Beşiktaş şu anda Türkiye'nin en iyi, en formda takımı
29-10-2017 02:56
Google News

ANTALYA (AA) - Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiÄŸi BeÅŸiktaÅŸ'a 2-1 maÄŸlup olan Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Safet Susic, "BeÅŸiktaÅŸ hak etti, bizden daha iyi oynadı." dedi.

Negredo ilk golünü attı, BeÅŸiktaÅŸ kazandı

Susic, karşılaÅŸmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, BeÅŸiktaÅŸ'ı galibiyetinden dolayı kutladığını söyledi.

"BeÅŸiktaÅŸ hak etti, bizden daha iyi oynadı." diyen Susic, ilk yarının kendileri açısından kötü geçmediÄŸini, ortada bir oyun olduÄŸunu ancak ikinci devrede sahip oldukları bütün topları 2-3 pas yaptıktan sonra kaybettiklerini belirtti.

"Son 5-6 dakika daha direnebilseydik, bir puan alabilirdik"

Susic, BeÅŸiktaÅŸ'ın ikinci yarının tamamını kendi sahalarında oynadığını kaydederek, "Aslında oyun planımızda bu kadar geriye çekilmek yoktu. Ancak orta sahada çok top kaybettiÄŸiniz zaman mecburen çıkamıyorsunuz. Bir iki pas yapıyoruz ve top kaybediyoruz. BeÅŸiktaÅŸ'ı tekrar tebrik ediyorum. BeÅŸiktaÅŸ ÅŸu anda Türkiye'nin en iyi, en formda takımı. Belki son 5-6 dakika daha direnebilseydik, bir puan alabilirdik. Ancak olmadı." diye konuÅŸtu.

"Oyuncuların, BeÅŸiktaÅŸ takımından korkmuÅŸ, çekinmiÅŸ olabilirler"

Kanat oyuncularının da maçta çok top kaybettiÄŸini aktaran Susic, "Devre arasında oyuncularımdan top kaybetmemelerini istedim. Özellikle kanattaki oyuncularımdan. Ancak olmadı. Belki BeÅŸiktaÅŸ takımından korkmuÅŸ, çekinmiÅŸ olabilirler." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sinan ÖzmüÅŸ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi