USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

Aylan Kürdi'nin kısacık hayatı film oldu

4 yıl önce cansız bedeni Akyarlar sahiline vuran Aylan Kürdi'nin hayatını anlatan filmin çekimlerine Bodrum'da başlandı.

Aylan Kürdi'nin kısacık hayatı film oldu
26-06-2019 19:47
Google News

İslamofobi, Sessiz Melek, Sessiz Çığlık gibi filmlerin yönetmeni 50 yaşındaki Ömer Sarıkaya, gençliğinin bir bölümünü geçirdiği Bodrum'da Aylan Bebek filminin çekimlerine başladı.

2 Eylül 2015'te ailesi ile birlikte Bodrum'dan yasa dışı yollarla Yunanistan'ın İstanköy Adası'na şişme botla geçmeye çalışırken, annesi ve kardeşi ile birlikte boğularak hayatını kaybeden üç yaşındaki Suriyeli çocuk Aylan Kürdi'nin ölümü dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Tüm dünyayı yasa boğan Aylan Kürdi'nin ve ailesinin kaçış hikayesini anlatan filmin çekimleri başladı.

Filmin yapımcılığını George Edde ve Ali Osman Akat üstlenirken, yönetmenliğini Ömer Sarıkaya yapıyor. Aylan bebek filminde Hollywood yıldızı Steven Seagal, Ali Sabri Belaid, Hripsime Sargsan, Willma Elles, Talat Atilla, Mustafa Ayhan, Mike Mitchell, Adnan Koç ve Aydan Çakır, Bahattin Öztürk, İrfan Yıldırımcakar, Atilla Yasar gibi birçok isim yer alıyor.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ