USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ayhan Zeytinoğlu, İKV Başkanlığı'na yeniden seçildi

"Gelinen noktada vizenin kalkması şöyle dursun, koşulların daha da zorlaştığını görüyoruz. "

Ayhan Zeytinoğlu, İKV Başkanlığı'na yeniden seçildi
16-12-2019 17:55
Google News

İktisadi Kalkınma Vakfı'nın (İKV) 57'ncı Olağan Genel Kurulu'nda Ayhan Zeytinoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

İKV'den yapılan açıklamaya göre, İKV'nin 57'ncı Olağan Genel Kurulu, 13 vakfın mütevelli kurum başkanları, destekçi kurum temsilcileri ve delegelerin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

İKV'nin yeni yönetim kurulunda Ayhan Zeytinoğlu, Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Zeynep Bodur Okyay, Atila Menevşe, İsmail Gülle, Simone Kaslowski, Tuncay Şahin, Ömer Gülsoy, Mehmet Kaya, Işınsu Kestelli, Bülent Kasap, Yavuz Altun, Sedat Zincirkıran, Ali Sami Aydın, Levent Taş, Süleyman Uyar ve Akansel Koç yer alırken, denetleme kurulu üyeleri Dr. Zeynel Abidin Erdem ve Musfata İçöz oldu.

Genel kurulun açılışında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İKV Başkanı Ayhan Zeytinoğlu konuştu.

Genel kurulda görüşlerini belirten mütevelli kurum temsilcileri, AB üyeliği perspektifinin daha da ön plana çıktığını belirterek, İKV'nin, "Türkiye'nin AB uzmanı" olarak süreçte kritik bir rol oynadığına işaret etti.

AB'nin Türkiye'nin dış ticareti ve yabancı yatırımlarında oynadığı önemli role dikkati çeken mütevelli kurum temsilcileri, iş dünyasının AB sürecinin canlanması yönündeki beklentilerini vurguladı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ