USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Ayew ve Gomis, Chelsea'ye bela oldu!

İngiltere Premier Lig'de ilk hafta maçında Chelsea ile Swansea karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'de oynana mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Chelsea karşılaşmanın 23. dakikasında Oscar'ın golüyle 1-0 önde geçti. Swansea, 29. dakikada Galatasaray

Ayew ve Gomis, Chelsea'ye bela oldu!
09-08-2015 00:33
Google News

İngiltere Premier Lig'de ilk hafta maçında Chelsea ile Swansea karşı karşıya geldi. Stamford Bridge'de oynana mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Chelsea karşılaşmanın 23. dakikasında Oscar'ın golüyle 1-0 önde geçti. Swansea, 29. dakikada Galatasaray ile adı geçen Andre Ayew'in golüyle skoru 1-1'e getirdi. Swansea'nin golünden 1 dakika sonra Willian'ın vuruşunda Federico Fernandez'e çarpan top ağlara giderken Chelsea 2-1 öne geçti ve soyunma odasına önde gitti.



GOMIS YERDE PENALTI! COURTOIS, M.CITY MAÇINDA YOK!
Chelsea kalesinde maç boyunca tehlikeler yaratan Swansea, Bafetimbi Gomis ve Andre Ayew ile beraberliği aradı. Karşılaşmanın 52. dakikasında Gomis, Chelsea kalecisi Thibaut Courtois tarafından düşürülünce hakem Michael Oliver penaltı noktasını gösterdi. Courtois kırmızı kartla oyundan atılırken, gelecek hafta Manchester City deplasmanında oynama şansını kaybetti. Kırmızı kartın ardından Oscar'ın yerine Stoke City'den transfer edilen kaleci Asmir Begovic girdi. Ancak Gomis, 54. dakikada penaltıdan topu ağlara göndermeyi başardı ve skor 2-2 oldu.



Mücadelenin kalan bölümünde hem Chelsea hem de Swansea pozisoynlar üretmesine rağmen gol bulamadı ve ilk haftada iki takım 1'er puana razı oldu.

Premier Lig'de gelcek hafta Chelsea, Manchester City deplasmanına çıkarken, Swansea Newcastle United'ı ağırlayacak.

Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ