USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Aydınlık gelecek ümidimizi asla kaybetmemeliyiz'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, yeni yıl mesajında "Yaşanan her türlü olumsuzluklara karşı aydınlık gelecek ümidimizi asla kaybetmemeliyiz." dedi.

'Aydınlık gelecek ümidimizi asla kaybetmemeliyiz'
30-12-2017 17:02
Google News

ANKARA

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yeni yıl dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 2017'de hem küresel anlamda hem de Türkiye'nin tam ortasında yer aldığı yakın coğrafyada, çok önemli gelişmelerin olduğunu, Türkiye'nin bu süreçte çok ciddi sınamalara maruz kaldığını ifade etti.

2016'daki menfur FETÖ darbe girişiminin olumsuz etkilerinin hala yaşandığına işaret eden Destici, öte yandan, Suriye kaynaklı problem alanlarının Türkiye'nin beka faktörlerini olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ettiğini vurguladı.

Önceki yıllarda olduğu gibi 2017'de de Myanmar, Doğru Türkistan, Filistin, Irak ve Suriye'de başta Türkmenler başta olmak üzere, ön Asya'dan uzak Asya'ya, Afrika'ya kadar tüm coğrafyada insanların büyük acılar yaşadığını ve yaşamaya devam ettiğini bildiren Destici, şu görüşlerini paylaştı:

"Yaşanan her türlü olumsuzluklara karşı aydınlık gelecek ümidimizi asla kaybetmemeliyiz. İnsanların olduğu gibi ülkelerin yaşamlarında da hatalardan ders çıkarmaların, yeni başlangıçların ve bu doğrultuda atılan her yeni adımın şüphesiz büyük önemi bulunmaktadır. Başta ülkemizi yönetenlerin ve dahi herkesin geride kalan yılda yaşanan olumlu veya olumsuz olaylardan dersler çıkarması ve bu dersler ışığında da yeni yılda güçlü umutlarla yeni başlangıçlar yapması gerekiyor. Bu, huzur, mutluluk ve başarılarda buluşabilmemizin vazgeçilmez koşuludur. 2018'in ekonomide, demokraside, özgürlüklerde, güvenlikte, adalette ve yönetimde velhasıl her alanda dünyanın en ileri ülkeleri düzeyine ulaşacak başarılar elde ettiğimiz bir yıl olmasını cenabı Allah'tan diliyorum."

Muhabir: Ali Kemal Akan

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ