USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Atiker Konyaspor maçı final niteliğinde'

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile yapacakları maçı, final niteliğinde gördüklerini söyledi. - Anadolu Ajansı

'Atiker Konyaspor maçı final niteliğinde'
09-02-2017 14:47
Google News

ANTALYA

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kupa maçları nedeniyle lige verilen arayı hazırlık müsabakalarıyla değerlendirdiklerini belirtti. Hazırlık maçlarının takıma faydalı olduğunu vurgulayan Çalımbay, ligde sırasıyla Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor ile yapacakları karşılaşmalarda alacakları sonuçların, yollarını çizeceğini ifade etti.

Sezonu üst sıralarda bitirmeyi hedeflediklerini anlatan Çalımbay, "Gelecek yıllardaki hedefimiz Avrupa'ya oynayan bir takım olmak. İyi ve geniş bir kadromuz var. Geniş olması sıkıntılı. Bu kadroyu azaltmaya çok uğraştık ama istediğimiz şekilde olmadı." dedi.

Ligde zorlu bir mücadeleye çıkacaklarına dikkati çeken Çalımbay, "Atiker Konyaspor maçı bizim için final niteliğinde. Zor bir yerden iyi bir yere geldik. Önemli olan bunu devam ettirmek. Ben takımıma güveniyorum. Şartlar ne olursa olsun oradan iyi bir şekilde döneceğiz." diye konuştu.

Muhabir: Süleyman Elçin

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ