USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Asus’tan Apple’a çok ağır Türkçe gönderme, BoomBook!

Asus yeni yaptığı reklamında Apple’ın politikalarını ve ürünlerini çok ağır göndermeli eleştiriye tabi tutmuş durumda. İşte o video! Apple severler olduğu kadar, Apple sevmeyen kitleler...

Asus’tan Apple’a çok ağır Türkçe gönderme, BoomBook!
01-12-2015 22:27
Google News

Asus yeni yaptığı reklamında Apple'ın politikalarını ve ürünlerini çok ağır göndermeli eleştiriye tabi tutmuş durumda. İşte o video!

Apple severler olduğu kadar, Apple sevmeyen kitleler de bulunmakta. Özellikle kendi içinde yaptığı yeni bazı şeyleri daha önce tanıtılmamış gibi göstermesi çoğu zaman teknoloji severlerin eleştiri odağı oluyor. İşte Asus'un yeni yayınladığı videosu tam da bu noktalara dokunuyor.

Lansman yapmak üzere çıkmış birisi, önce yeni dizüstü bilgisayarları olan tuhaf tasarımlı Bookbook'u çıkarıyor ve tanıtmaya başlıyor. Üzerinden bazı tuşları eksiltilmiş olan dizüstünün satın al tuşu sayesinde bu tuşları daha sonra tekrar alabiliyorsunuz.

Daha sonra ise sırayla telefon kılıfını ve silgisini tanıtan firmanın her sözü seyirciler tarafından coşkuyla karşılanıyor. Tamamı Türkçe olan reklam videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ