USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Aslan’ın Atletico Madrid’e şansı tutmuyor

Galatasaray, devler liginde yarın İspanyol ekibi Atletico Madrid ile resmi maçlarda 5. kez karşı karşıya gelecek.UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Galatasaray, grubun ilk maçında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda İspanya...

Aslan’ın Atletico Madrid’e şansı tutmuyor
14-09-2015 15:46
Google News
Galatasaray, devler liginde yarın İspanyol ekibi Atletico Madrid ile resmi maçlarda 5. kez karşı karşıya gelecek.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Galatasaray, grubun ilk maçında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda İspanya temsilcisi Atletico Madrid’i ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak olan müsabakayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetecek. Sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile daha önce resmi maçlarda 4 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda 3 puan alamayan Aslan, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. İspanyol ekibi ile ilk kez 1973-1974 sezonunda o zamanki adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar, sahadan golsüz eşitlikle ayrılırken, rövanş müsabakasında ise rakibine 1-0 mağlup oldu.

ATLETICO MADRID GEÇİT VERMEDİ
2009-2010 sezonunda bu kez UEFA Avrupa Ligi 2. Tur mücadelesinde karşılaşan iki ekibin mücadelesinde İspanya’da oynanan ilk maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, rövanş müsabakası 2-1 Atletico Madrid’in üstünlüğü ile tamamlandı. Geçtiğimiz sezon ise hazırlık müsabakasında İzmir Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelen iki takım sahadan golsüz eşitlikle ayrılmıştı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ