USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Aşk Yeniden 31. yeni bölümünde neler olacak?

FOX TV ekranlarının merakla beklenen dizisi Aşk Yeniden 31. yeni bölümü ile bu akşam izleyiciyle buluşacak. İşte heyecanın dorukta olduğu Aşk Yeniden 31. bölümü fragmanı. Aşk Yeniden 31. yeni bölümünde neler olacak?

Aşk Yeniden 31. yeni bölümünde neler olacak?
01-12-2015 15:03
Google News

Zeynep ve Fatih, Mukaddes’i, Ertan’dan uzak tutmak adına başlattıkları ayrılık yalanına herkesi inandırmışlardır. Ancak şimdi de başka bir problem baş gösterir: Birbirlerinden ayrı kalmaya dayanamazlar. Zeynep cephesinde ailesinin sorgulamaları devam ederken, Fatih de her daim, annesi Mukaddes’in göz hapsindedir. Üstelik annesinin yakın ilgisi, Fatih’in başına akla hayale sığmayacak enteresan olaylar getirecek; Fatih’i hayaller âlemine daldıracaktır. 

İkisi de göz hapsinde olan Zeynep ve Fatih, tek bir öpücük için herkesin uykuya daldığı gece saatlerini bekleyip birbirlerinin evlerine hırsız gibi gizlice girmekten başka yol bulamazlar. Ancak elbette bu ayrılık yalandan sonra tek bir öpücük bile eskisi kadar kolay olmayacaktır…

Sevdiklerini, ailelerini ve tüm hayatlarını geride bırakarak Amerika’ya giden ama geri dönme kararı veren Zeynep ve Fatih’e aşk güzel bir sürpriz yapar ve onları dönüş yolunda bir araya getirir. Bir yalan uydururlar ve bu yalan hem onların hem de ailelerin hayatları baştan sona değiştirir.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ