USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Argela, teknoloji çözümlerini dünyaya ihraç etmeyi sürdürüyor

Argela tarafından geliştirilen "Mobil Ağ Performans İzleme ve Müşteri Deneyim Yönetimi" çözümlerini kullanacak

Argela, teknoloji çözümlerini dünyaya ihraç etmeyi sürdürüyor
13-11-2019 13:08
Google News

Türk Telekom'un telekomünikasyon çözümleri sağlayıcısı şirketi Argela, dünya standartlarında geliştirdiği teknoloji çözümlerini ihraç etmeye devam ediyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom'un iştiraki Argela, Azerbaycan'da faaliyet gösteren üç operatörden biri olan Azercell ile iş birliğine imza attı.

Anlaşma kapsamında, yaklaşık 4,8 milyon aboneyle Azerbaycan'ın lider operatörü Azercell, Argela tarafından geliştirilen "Mobil Ağ Performans İzleme ve Müşteri Deneyim Yönetimi" çözümlerini kullanacak ve bu sayede şebeke performansını üst seviyeye yükseltecek.

- En üst düzeyde ağ performansı ve verimlilik sağlanacak

Argela Mobil Ağ Performans İzleme Sistemi, sahip olduğu teknolojiler sayesinde operatörlerin mobil şebekelerde uçtan uca herhangi bir noktada yaşanabilecek sorunların gerçek zamanlı olarak tespit edilmesini ve bu sayede hızlı, etkili önlemler alınmasını sağlıyor.

Veri ve istatistiklerin etkin şekilde analizi ile en üst düzeyde şebeke verimliliği ve kesintisiz işlerliği sağlanıyor. Argela'nın geliştirdiği yenilikçi teknoloji çözümü, Azercell ve Ethio Telecom'un abonelerine sunduğu ses ve veri hizmetlerinin kalitesini olumsuz etkileyebilecek herhangi bir durumun en hızlı şekilde saptanmasını, böylece karar ve müdahale süreçlerinin hızlandırılmasını ve sunulan hizmetin kalitesinin en üst düzeye çıkarılmasını sağlayacak.

Argela'nın sunduğu Müşteri Deneyim Yönetimi çözümü de aboneleri kullanılan iletişim cihazı, bağlı olunan iş grupları bazında değerlendirmeler yaparak ve yine istenirse farklı alt gruplara göre müşteri deneyiminin yükseltilmesinde yol gösterici nitelikte gerçek zamanlı raporlar üretiyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ