USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Arçelik, ev ve iş yerlerini güneş enerjisi ile tanıştırıyor

"2021 yılsonuna kadar 10 MW’a yakın Arçelik marka panel satışı gerçekleştireceğiz"

Arçelik, ev ve iş yerlerini güneş enerjisi ile tanıştırıyor
16-09-2021 17:58
Google News

İSTANBUL

Arçelik “Gelecek için Güvenilir Yatırım” sloganı ile solar panellerde en son teknolojiyi kullanarak 12 yıl ürün garantisi sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, “Dünyaya Saygılı, Dünyada Saygın” vizyonu doğrultusunda, sürdürülebilirlik alanında öncü çalışmalar gerçekleştiren Arçelik, enerji kaynaklarının verimli kullanılması ve doğaya karşı sorumlu bir duruş sergilenmesi için önemli adımlarına bir yenisini daha ekledi. Solar panellerde en son teknolojiyi kullanan Arçelik, “Gelecek için Güvenilir Yatırım” sloganı ile tasarladığı ürününü satışa sundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik’in sürdürülebilir bir enerji kaynağı olan solar enerjinin Türkiye geneline yayılması için çalışmalar yaptığını belirtti. Dinçer, "2021 yılsonuna kadar 10 MW’a yakın Arçelik marka panel satışı gerçekleştireceğiz. 2022 yılı için hedeflerimizi büyüttük. Satışını ve kurulumunu yapmayı amaçladığımız 45 MW solar panellerle yılda yaklaşık 22 bin hanenin elektriği karşılanacak, 31 bin ton karbondioksit salınımını azaltılacak ve 795 bin adet ağaç kurtarılmış olacak. Arçelik ve Beko bayilerimiz ile fabrikalarımıza da solar paneller kuracağız. Eskişehir’de bulunan buzdolabı fabrikamıza 1 MW’lık solar sistem kurulum işlemleri devam ederken, Türkiye’deki ve yurtdışındaki üretim tesisi, depo ve ofis binalarımıza solar sistem kurulumu için proje çalışmalarına hız verdik. Ayrıca Türkiye genelinde solar sistem kurulumuna uygun olan 100 Arçelik ve Beko bayimize de "Tasarruftan Öde Modeli" ile finansman sağlayarak bayilerimizi yeşil enerji ile buluşturmak için kolları sıvadık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ