USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Aras Kargo, e-ticaretin en iyi kargo şirketi seçildi

"Özellikle pandeminin başlamasıyla birlikte hızla büyüyen e-ticaret, bizim de iş hacmimizi önemli ölçüde arttırdı. "

Aras Kargo, e-ticaretin en iyi kargo şirketi seçildi
26-01-2021 14:15
Google News

Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen ve "e-ticaretin en iyilerinin" belirlendiği ECHO Awards'ta kargo kategorisinde birinciliğe ulaşarak yılın kazananı oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aras Kargo, ECHO Awards'ta bir kez daha e-ticaretin en iyi kargo firması seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye genelinden 1.200 kişinin katılımı ile "e-ticaretin en iyilerini" belirleyen ECHO Awards'ın ödül töreni, bu yıl çevrim içi olarak düzenlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, şunları kaydetti:

"Özellikle pandeminin başlamasıyla birlikte hızla büyüyen e-ticaret, bizim de iş hacmimizi önemli ölçüde arttırdı. e-ticaret işlem hacmi bir önceki yıla göre 2 kat artış gösterirken, buna paralel olarak ziyaret edilen adres sayısı yüzde 90 arttı. Bağımsız araştırmayla, halkın söz sahibi olduğu bu değerli organizasyonda e-ticaretin en iyi kargo şirketi ödülüne layık görülmemiz bizleri son derece mutlu etti.

Pandemi öncesinde başlattığımız teknolojik yatırımlar, operasyonel birikimimiz ve yetkinliğimiz süreci iyi bir şekilde yönetmemizi sağladı. Bundan sonraki yıllarda da değişen tüketici alışkanlıklarını ve e-ticaretin sektörümüze etkisini göz önünde bulundurarak yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı planlıyoruz."

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ