USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Aras Holding’ten e-ticarete özel “Jetizz“

Aras Holding'in yeni nesil hızlı teslimat modeli Jetizz, hızlı kargonun yanı sıra aynı gün kargo teslimatında yeni nesil teknolojiler kullanarak firmaların ürünlerini saatler içerisinde ulaştırmayı hedefliyor

Aras Holding’ten e-ticarete özel “Jetizz“
27-01-2020 16:12
Google News

Aras Holding'in yeni nesil hızlı teslimat modeli Jetizz, hızlı kargonun yanı sıra aynı gün kargo teslimatında yeni nesil teknolojiler kullanarak firmaların ürünlerini saatler içerisinde alıcılara teslim edecek.

Aras Holding açıklamasına göre, holding'in başlattığı, yeni nesil hızlı teslimat modeli Jetizz ile hızlı kargonun yanı sıra aynı gün kargo teslimatında yeni nesil teknolojiler kullanılarak firmaların ürünleri saatler içerisinde teslim edilebilecek.

Jetizz’i tercih eden kurumsal firmalar, kargolarını müşterilerine gün içerisinde istedikleri saat diliminde teslim ettirebilecekleri gibi alıcılar da teslim saatlerini değiştirebilme olanağına sahip olacaklar.

Aras Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aras konuya ilişkin değerlendirmesinde, holdingin en genç üyesinin Jetizz olduğunu belirterek, "Kırk yıldır bünyemizde barındırdığımız markalarımızla taşımacılık sektöründe her daim öncü olduk. Sektöre yenilikler kazandırmanın vermiş olduğu vizyon ve bilgi birikimimizle e-ticaret teslimatları için yeni nesil markamız olan Jetizz’i hayata geçiriyoruz. Jetizz ile ülkemizde son yıllarda e-ticaretin hızla büyümesi ve buna paralel olarak her geçen gün farklılaşan müşteri beklentilerini karşılamak için daha hızlı ve daha esnek hizmet üreten bir marka olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ