USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Aras Ağalarov, Crocus Logistics'e ait dev gümrük tesisinin açılışını yaptı

Azerbaycan asıllı Rus iş adamı Aras Ağalarov, Başkanı olduğu dev Rus şirketi Crocus Logistics'e ait gümrük tesisini törenle hizmete açtı

Aras Ağalarov, Crocus Logistics'e ait dev gümrük tesisinin açılışını yaptı
06-12-2020 08:54
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan asıllı Rus iş adamı Araz Ağalarov'un başkanı olduğu Crocus Group'a bağlı Crocus Logistics şirketine ait dev gümrük tesisinin açılışı törenle yapıldı.

Moskova'ya yakın Odinstvo kenti, Akulovo semtinde yapılan törene Aras Ağalarov, Rusya Federal Gümrük Servisi (FTS) Moskova Çevre Bölge Başkanı Vyaçeslav Romanovskiy, Rusya Bitki Denetleme Kontrol Servisi Rosselhoznadzor Moskova kenti, Moskova Çevre Bölgesi ve Tula Bölgesi Başkanı Yevgeni Antonov ve Yardımcısı Dmitri Vasin katıldı.

Etkinlikte, Crocus Logistics arazisinde, yeni geçici depolarının yanısıra, Rosselhoznadzor Moskova, Moskova Çevre ve Tula bölgelerindeki kontrol noktalarının açılışı da gerçekleşti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2020 yılında, kontrol süreçlerini optimize etmek için büyük ölçekli yenilemeler burada gerçekleştirildi.

Törende konuşan Aras Ağalarov, şunları ifade etti;

"Buraya ilk geldiğim 30 yıl önceydi, bölge dağınık, bataklıktı, bu depolar harap haldeydi, ofis yoktu. Ve son birkaç yıldır buraya hiç gelmedim. Bu nedenle, bugün yapılan bu harika işler beni çok şaşırttı; depo hem ihracat hem de ithalat işlemleri için tamamen hazır.

Ve sadece kendi ihtiyaçlarımız için değil: "Tvoy Domz" zincirleri, VEGAS ve diğer mağazalar için, aynı zamanda kapasitesi ve trafiği, diğer perakende tesislerine hizmet etmesine izin veriyor.

Prensip olarak, tüm bunlar bizimki de dahil olmak üzere tüm ağlar için genel giderlerin optimizasyonuna yol açar. Planlar, tüm kompleksin dijitalleşme seviyesini artırmak için yazılımı iyileştirme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm iş süreçlerini optimize etmeye devam etmektir."

Şirkketn yapılan açıklamada, "Yeni fırsatlar, buradaki Moskova, Moskova ve Tula bölgelerindeki Rosselkhoznadzor kontrol noktalarına, kontrolün tüm aşamalarında çeşitli zor çalışma ve faaliyetleri daha verimli bir şekilde yürütme fırsatı sağlayacaktır" bilgisi verildi.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ