USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür Sanat

"Araf 3" arayı fazla açmadan geliyor!

İlk filmin ardından uzun bir ara ile geçtiğimiz Ocak ayında vizyona girmesi ile yoğun ilgi ve beğeniyle karşılanan “Araf 2”den sonra “Araf 3” için de kollar sıvandı; izleyiciler bu defa “Korku"yu daha yakın hissedecek

"Araf 3" arayı fazla açmadan geliyor!
17-05-2019 09:23
Google News

HABER MERKEZİ

12 yıl aradan sonra, bu yılbaşında ikinci film ile geri dönen “Araf” efsanesi; sinemaseverleri bu sefer çok bekletmeyecek. Sinemaların ve sinemaseverlerin “Araf 2”ye yoğun ilgisi ve serinin yeni filmi için beklentinin artması sebebiyle; ünlü yönetmen Biray Dalkıran, “Araf 3” için kolları sıvadı.

"ALTIN PORTAKAL"A KABUL EDİLEN İLK KORKU FİLMİ...

2006 yılında vizyona giren “Araf” filmi gösterime girdiği ilk hafta “Box office" listesinde ilk sıraya yerleşmiş, aynı zamanda Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne kabul edilen ilk korku filmi olmuştu. Film, Amerika’ya da satılarak yine bir ilki gerçekleştirmişti.

Başrollerinde Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün ve Recep Aktuğ gibi ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı “Araf 2” ise 4 Ocak’ta gösterime girdi ve sinema seyircilerinden tam not aldı.

“Araf 2”nin vizyon başarısının hemen ardından “Araf 3” için hazırlıklara başlandı. Yönetmen Biray Dalkıran, yeni filmin senaryosunda; daha önce Amerika’da çekmiş olduğu “The Crossbreed - Melez”in de senaristi olan Şafak Güçlü ile çalıştı.

Oyuncu kadrosu tamamlanan ve senaryo okuma provaları devam eden “Araf 3”ün çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Yapımcılığını Biray Dalkıran, Asuman Şener Dalkıran ve Mert Güner’in üstlendiği filmin başrollerinde Mehmet Baştürk, Çağla Erdimen, Emre Özmen, Sevgi Akoğlu ve Ufuk Başar Can yer alacak.

Filmin Türkiye dağıtımını "Bir Film" üstlenirken, "Breaking Glass Pictures" ise Amerika dağıtımını gerçekleştirecek.

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ