USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple Watch 2 mikro led ekranla geliyor

Apple'ın merakla beklenen fakat bir türlü tan��tılmayan akıllı saatinin yeni sürümü Apple Watch 2 hakkında iddialar gelmeye devam ediyor. Söylentilere göre Apple Watch 2 için...

Apple Watch 2 mikro led ekranla geliyor
26-06-2016 05:47
Google News

Apple'ın merakla beklenen fakat bir türlü tanıtılmayan akıllı saatinin yeni sürümü Apple Watch 2 hakkında iddialar gelmeye devam ediyor. Söylentilere göre Apple Watch 2 için mikro led ekran üretimi başladı.

apple-watch-2-specs

2014 Eylül ayında tanıtılan ve Nisan 2015'te piyasaya sürülen Apple Watch rakiplerinin söylediklerinin aksine akıllı saat piyasasında açık ara lider oldu. Yaklaşık 2 milyon adet satılan bu akıllı saatin de kullanıcılara göre iPhone'larda olduğu gibi güncellenmeye ihtiyacı var.

WWDC 2016 etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni Apple Watch 2'nin yerine watchOS 3'ün tanıtılması bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı fakat watchOS 3'ün yenilenen özellikleri ve güncellemesi ile birlikte çok daha yüksek performansa ve batarya süresine sahip bir akıllı saatin habercisi olduğunu söyleyenler de mevcut. DigiTimes'ın haberine göre tıpkı 2 yıl önce olduğu gibi bu yıl da yeni Apple Watch Eylül ayında, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus (Pro) ile birlikte tanıtılacak gibi görünüyor.

Apple cihazlarının vazgeçilmezlerinden olan FaceTime, kısa bir süre önce sızdırılan patentte görünen dahili kameraya sahip tasarımla karşımıza çıkarsa Watch 2'de de kullanılabilecek. Ayrıca Apple Pay ile yapılacak ödemeler öncesi yine bu kamera ile iPhone'u kullanmaya gerek kalmadan ürünlerin barkodları taranarak fiyat bilgisi görüntülenebilecek..

Apple yeni akıllı saatinin ekranı için Tayvan'da bir Ar-Ge merkezi oluşturarak çalışmalarına başladı. Sağlam adımlar atmayı tercih eden teknoloji devi bu yılda benzer bir hamle yaparak çıkaracağı ürünle pazardaki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.


SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ