USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple konferansı için tarih belli oldu!

Apple tarafından düzenlenecek olan Dünya Geliştiriciler Konferansı hakkında ilk bilgiler geldi. Konferans için yer ve zaman sonunda belli oldu!

Apple konferansı için tarih belli oldu!
17-02-2017 02:17
Google News

Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) San Jose’deki McEnery Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyurdu. 5 Haziran’da başlayacak konferans, tutkularını yeni ve muhteşem inovasyonlara ve müşterilerin her gün iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV ve Mac’te kullanacakları uygulamalara dönüştürmeleri için her alandan geliştiricilere ilham verecek.

iPhone 8'de sanal tuşlar mı olacak? iPhone 8'de sanal tuşlar mı olacak?

iPhone 8 ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. KGI analisti Ming-Chi Kuo, yeni raporunda yeni...

Apple geliştiricileri ile buluşma zamanı belli oldu!

WWDC’de her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca yetenekli geliştirici, Swift gibi programlama dillerinden SiriKit, HomeKit, HealthKit ve CarPlay API’larına kadar, Apple’ın sunduğu devrim niteliğindeki platform Teknolojileri hakkında bilgi ediniyor.

17-02/16/apple-konferans-sdn-2.jpg

Apple’ın Cupertino’daki yeni merkezine birkaç dakika uzaklıkta düzenlenecek WWDC 2017, geliştiricilere konferans boyunca Apple mühendisiyle tanışma ve onlarla görüşme fırsatı sunacak.

Geliştiriciler bu ilkbaharda biletler için başvuru yapabilecekler. Konferans, Apple Geliştirici web sitesinde ve iPhone, iPad ve Apple TV için WWDC uygulamasında canlı olarak yayınlanacak.

:: Etkinlik hakkında ilk görüşlerinizi alalım. Takip etmeyi düşünüyor musunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ