USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Apple iPhone 7 İçin Dokunmatik Ekranların Siparişini Verdi

Apple'ın sonraki telefonu ile ilgili yeni iddialar gündeme düştü; iPhone 7'de yer alacak olan dokunmatik ekranlar sürücülerinin siparişi verilmiş.

Apple iPhone 7 İçin Dokunmatik Ekranların Siparişini Verdi
07-11-2015 19:26
Google News

Apple'ın sonraki telefonu ile ilgili yeni iddialar gündeme düştü. İddialara göre iPhone 7‘de yer alacak olan dokunmatik ekranlar sürücülerinin siparişi verildi.

2016 yılına damgasını vuracak olan iPhone 7 için detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni gelen bilgiler ise modelde dokunmatik panel sürücüsü için Synaptics firması ile çalışılacağını gösteriyor. Hatta sipariş verilmiş bile.

Aslında iPhone 7‘de kullanılacak olan panel çipini Apple'ın yapması bekleniyordu. Ancak görünen o ki geliştirilme aşamasında olan çip, yetiştirilememiş. Apple'ın Synaptics'i seçmesinin bir numaralı nedeni ise Apple'ın daha önceki telefonlarında kullandığı çipini üreten Renesas SP Drivers firmasını, Synaptics'in satın almış olması.

DigiTimes'ın haberine göre Apple, kendi üretimi olan sürücüsünü yetiştiremeyeceği için Synaptics'ten siparişi vermiş. Detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ