USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple, iOS 9.3 güncellemesini geri çekti

iOS 9.3 güncellemesinde yaşanan bazı sorunlardan dolayı harekete geçen Apple, söz konusu güncellemeyi eski cihazları için geri çekmek zorunda kaldı.

Apple, iOS 9.3 güncellemesini geri çekti
25-03-2016 19:10
Google News

Apple, geçtiğimiz günlerde düzenlediği cihaz tanıtımlarında yeni iOS 9.3 sürümünün de dağıtıma hazır hale geldiğini açıklamıştı. Güncellemeyi indiren bazı kullanıcıların negatif geri dönüşleriyle beraber harekete geçen Cupertinolu teknoloji devi söz konusu güncellemeyi eski cihazları için geri çekmek zorunda kaldı.

iPhone 5S ve önceki iPhone'lar ile iPad Air'ın ilk neslinde görülen sorun, iOS 9.3 yüklü cihazları kullanılamaz hale getiriyor. Eski cihaz sahipleri güncellemeyi indirip cihazlarına kurduğu zaman karşılarına Apple ID kimlik doğrulaması çıkıyor.
Kullanıcılar Apple ID'yi her ne kadar onaylıyor olursa olsunlar sistem kimlik kontrolünü kabul etmiyor ve cihaz başlatılamıyor.
Üstelik iTunes ya da iCloud'dan cihazınızı geri döndürmeyi denediğinizde sorun daha da büyüyor ve Apple ürününüz artık kullanılamaz hale geliyor.

Gelişen durum karşısında hızlı bir şekilde harekete geçen Apple, iPhone 6/6S'ler ve yeni iPad'ler dışında kalan cihazlar için gönderilen iOS 9.3 güncellemesini iptal etti.
Sorunun çözümü ile ilgili bir yardım sayfası yayınlayan marka, iTunes ve iCloud'dan geri döndürme yöntemleri işe yaramayan kullanıcıları Apple Store'lara davet ediyor.


dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ