USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple, iOS 10.3'te güvenlik uyarısı yapıyor

Apple, iOS 10'un son büyük ara güncellemesi olan iOS 10.3'ün testlerine devam ediyor. Bu sürümde güvenliğe önem veren şirket, kullanıcılara güvenlik bildirimleri göndermeye başladı.

Apple, iOS 10.3'te güvenlik uyarısı yapıyor
27-02-2017 00:22
Google News

Apple, iOS'ta güvenliğe büyük önem veriyor. Güvenlik açıklarını bulmak için geliştiricileri teşvik ederken bir yandan da her yeni iOS sürümünde bir çok güvenlik iyileştirmeleri yapıyor. iOS 10.3'te de güvenliği ön planda tutan şirket, beta kullanıcılarına cihazlarını daha güvenli tutmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

iOS 10.3 ile gelen yenilikler neler? iOS 10.3 ile gelen yenilikler neler?

Dün gece ilk betası yayınlanan iOS 10.3, iOS 10'un üçüncü büyük güncellemesi. Şu anda sadece...

İki faktörlü kimlik doğrulama uyarısı

Apple, iOS 10.3 ile birlikte iki faktörlü kimlik doğrulamasının etkinleştirilmesine büyük önem veriyor. iOS 10.3 beta kullanıcıları iki gündür kilit ekranında ve Ayarlar uygulamasında konu ile ilgili bildirimler alıyorlar.

17-02/26/ki-faktorlu-dogrulama-600x300-580x280.jpg

Bildirim açıldığında iki faktörlü kimlik doğrulamanın ne olduğunu ve maksimum güvenliği sağlamak için nasıl etkinleştireceğinizi açıklayan bir ekran görünüyor. Buna ek olarak, daha fazla bilgi edinmek için bir seçenek var. Bu da bu işlem hakkında daha uzun bir açıklama getiriyor.

17-02/26/ki-faktorlu-kimlik-dogrulama-575x575.jpg

Ayrıca, Ayarlar uygulamasını açarsanız ve iki faktörlü kimlik doğrulama etkin değilse, üst tarafta Apple kimliğinizin hemen altında bununla ilgili uyarı yer alıyor.

İki faktörlü doğrulama neden önemli?

İki faktörlü kimlik doğrulama, hesabınızı güvende tutmanın en iyi yolu. Şifreniz çalınsa bile hesabınızı korumanız mümkün. Oturum açarken kimliğinizi diğer cihazlarınızdan veya telefon numaranızdan doğrulayabilirsiniz.

iPhone 6 ve 6s kapanma sorunu çözüldü! iPhone 6 ve 6s kapanma sorunu çözüldü!

Son aylarda bazı iPhone 6, iPhone 6s, 6 Plus ve 6s Plus kullanıcıları, cihazlarının beklenmedik...

İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmek çok kolay. Ayarlardan Apple Kimliğine, oradan da güvenlik bölümüne girerek iki faktörlü doğrulamayı aç dedikten sonra telefon numaranızı onaylamanız yeterli. İki faktörlü kimlik doğrulamasının etkinleştirildiğini bildiren bir onay e-postası alacaksınız. Böylece işlem tamamlanmış olacak.

:: İki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini kullanıyor musunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ