USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

App Store uygulamalarını bekleyen tehlike!

Apple'ın bir sonraki işletim sistemi güncellemesi ile birlikte App Store'da da taşlar yerinden oynayacak gibi. 32 Bit desteğinin çekilecek olması birçok uygulamayı tehlikeye atıyor.

App Store uygulamalarını bekleyen tehlike!
16-03-2017 05:37
Google News

Apple'ın bir sonraki işletim sistemi iOS 11 ile birlikte App Store'daki uygulamaların bazılarını da büyük bir tehlike bekliyor. Çünkü çok yüksek bir ihtimalle iOS 11 ile birlikte 32 Bit'lik uygulamalara verilen destek kaldırılacak.

iPhone 8 için talep büyük! iPhone 8 için talep büyük!

iPhone 8 için yapılan bir anket gösteriyor ki, muhtemel tasarım değişikliği ile birlikte birçok...

Uygulamalar güncellenecek mi?

Hal böyle olunca da iOS 11'e geçildiği anda App Store üzerinde bulunan 150.000'den fazla uygulamanın silineceğini tahmin etmek güç değil. Bu uygulamalardan tabii ki güncellenecekler olacaktır ama bir süredir ilgilenilmeyen ve App Store'un kullanılmayan karanlık yüzünde yer alan birçok uygulama da temizlenmiş olacak.

17-03/15/apple-message.jpg

Yani aslında bu duruma pozitif bir bakış açısıyla yaklaşmak mümkün. Arama yaptığınızda karşınıza çıkan birçok anlamsız ve eski uygulama da bu sayede platformdan tamamen kaldırılacağı için, artık daha temiz bir App Store ile karşı karşıya kalacağımız kesin.

Tabii yine de iOS 11'in tanıtılmasıyla birlikte bu konunun kesinleşeceğini ve şu anda Apple tarafından yapılan resmi bir açıklama olmadığını da hatırlatarak haberimizi noktalayalım.

:: Sizce iOS 11, 32 Bit uygulamaları destekleyecek mi?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ