USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

ANTTEQ, Moskova'da ‘Yüksek Yaşam’-2 projesini inşa edecek

Türk inşaat firması ANTTEQ, Moskova'da "Yüksek Yaşam"-2 projesini inşa edecek

ANTTEQ, Moskova'da ‘Yüksek Yaşam’-2 projesini inşa edecek
10-08-2024 06:24
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Uluslararası boyutta dev inşaat projelerine imza atan Ant Yapı'nın iştiraki ANTTEQ şirketi, Rusya'nın başkenti Moskova'da "HIGH LIFE"-2 (Yüksek Yaşam) konut projesini inşa edeceği kaydedildi. Bu arada, ANTTEQ, söz konusu projenin ilkini de inşa ediyor.

Rus medyasına göre, Rus yatırımcı PIONEER şirketi, HIGH LIFE'ın ikinci aşamasının inşası için ana müteahhit olarak ANTTEQ şirketini seçti. 

Haberlerde, "İkinci aşama kulelerin mimari konsepti ve bir bütün olarak proje, Rus ADM bürosu tarafından geliştirildi. Binaların yüksekliği 26, 39 ve 47 kat olacak. Hakim kulenin üst kotu yaklaşık 190 metredir. Üç binada büyüklükleri 24 ila 350 metrekare arasında değişen 882 daire yer alacak.  İkinci aşamada depo odalı 453 araçlık yer altı otoparkı yer alacak. Zemin katlarda ticari alanlar yer alacaktır." diye proje ile ilgili bilgi de verildi. 

Rus medyasına göre, binaların lobi ve ortak alanlarının tasarımı da İspanyol bürosu Jaime Beriestein Studio'nun konseptine göre yapılacak. Her kuledeki lobi alanı yaklaşık 300 metrekare olacak. 

"DÜNYANIN EN BÜYÜK İNŞAAT ŞİRKETLERİNDEN BİRİ..."

Bu arada, Rus şirket, ANTTEQ'i tanıtırken, "İnşaat ve mühendislik şirketi ANTTEQ, 2013 yılından beri Rusya pazarında faaliyet göstermekte. Vw dünyanın en büyük 100 inşaat şirketinden biri olan Ant Yapı Türk holdinginin bir parçası olmakta. ANTTEQ, yüksek nitelikli personelden oluşmaktadır." ifadelerini kullandı. 

Rus Business FM: Türk ANTTEQ güvenilir şirket...

Bu arada, Rusya'nın saygın medya kurumlarından Business FM radyosu, Türkiye ve dünyada dev projelere imza atan Türk Ant Yapı iştiraki ANTTEQ şirketinin, Rusya'daki faaliyetlerine kısaca değinerek, "Güvenilir şirket" diye nitelendirmişti.   

RUS FİRMA: ANTTEQ GÜVENİLİR VE TECRÜBELİ BİR ŞİRKET

 Daha önce Rus İnterfaks haber ajansına konuşan ve Moskova'da, Vrubel-4 projesindeki ANTTEQ'in iş ortağı INTECO Başkan Yardımcısı Stanislav Frolov, "Vrubel, 4 ANTTEQ ile ikinci ortak projemiz. Mevcut işbirliği çerçevesinde bu firma, geniş yetkinliklere sahip sorumlu, güvenilir ve tecrübeli bir iş ortağı olarak kendini kanıtlamıştır" ifadelerini kullanmıştı.

İSMET BİRİNCİ: GÜVEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

Rus İnterfaks ajansına konuşan ANTTEQ şirketi ortaklarından İsmet Birinci de Rus INTECO şirketiyle işbirliğini anlatırken, "Bu şirketin zengin bir geçmişi, deneyimi ve sektörde asil bir ismi var. Uzun vadeli, güvene dayalı ilişkiler bizim için önemli: Ve, bu tür stratejik ortaklık kurmak istediğimizi düşünerek bu projeye özel önem veriyoruz. Böylesine prestijli bir projede bizi genel müteahhit olarak dahil etmesi şunu gösteriyor: Proje, bizim için bir tür güven göstergesi: Bu nedenle, ortağı hayal kırıklığına uğratmak söz konusu bile olamaz! Ve gerçekten başarılı bir işbirliği için her türlü çabayı göstereceğiz" ifadelerini kaydetmişti. 

ANTTEQ, başarılı çalışmalarından dolayı Rusya'da çeşitli ödüller de almıştı.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ