USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Antalyaspor çıkışını sürdürmek istiyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zor durumdan kurtulmak için gösterdikleri çabadan daha fazlasını kalan maçlarda göstermeye çalışacaklarını söyledi. - Anadolu Ajansı

Antalyaspor çıkışını sürdürmek istiyor
23-02-2017 17:32
Google News

ANTALYA

Ligdeki çıkışlarını sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini belirten Rıza Çalımbay, "Bunu ligin sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Şimdi yepyeni bir periyota giriyoruz. Akhisar, Galatasaray, Rize ve Beşiktaş... Bunlar bizim için çok kritik ve belirleyici maçlar. Bunların kolay olmayacağını biliyoruz. Tek korkum, Konyaspor maçında yaşadığımız sıkıntıların devam etmesi." dedi.

Futbolculardan Yekta, Diego ve El Kebir'in sakat olduğunu, Motta'nın ise ailevi sorunları yüzünden ülkesinde bulunduğunu anlatan Çalımbay, bu tür aksaklıkların kendilerini olumsuz etkilediğini ifade etti.

Ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istediklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, şöyle konuştu:

"Oyuncu arkadaşlarımdan memnunum. Çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Hiçbir şeye bakmadan, konuşmalara bakmadan kendi işimize bakmamız gerek. Daha yolumuz uzun. Çok kritik maçlarımız var. Bu maçlara daha iyi hazırlanmalıyız. Bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tabii ki yönetimin ve taraftarın desteği çok önemli."

Muhabir: Orhan Çiçek

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ