USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Antalya'da doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına darp iddiası

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden bir kişinin, 3 kadın yakınının, doktor, 2 hemşire ve bir sağlık çalışanını darp ettiği ileri sürüldü.

Antalya'da doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına darp iddiası
22-12-2018 19:02
Google News

22 Aralık sabahı meydana gelen olayda yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İ.Ç'nin gece yarısı durumu ağırlaştı. Görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Fahri Dorukhan Celepoğlu'nun müdahalesine rağmen İ.Ç, saat 05.30 sıralarında öldü. Dr. Celepoğlu, Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Özlem Çakın'ı arayarak durumu bildirdi.


Ölüm haberini alan hasta yakını 3 kadın, iddiaya göre yoğun bakım ünitesinin kapısını açıp Dr. Fahri Dorukhan Celepoğlu ve diğer sağlık çalışanlarına saldırdı.

Dr. Celepoğlu, 2 hemşire ve bir sağlık personeline tokat atıp hakaret ettiği iddia edilen hasta yakınları olay yerine gelen güvenlik görevlileri tarafından sakinleştirildi.

3 kadının bir hemşirenin, saçını çekip, başını beton zemine vurduğu, bir diğer hemşirenin ise kolunu ısırdığı ileri sürüldü.

Olayın ardından darp raporu alan Dr. Celepoğlu ve hemşireler, hasta yakınlarından şikayetçi oldu.

8 aylık uzman doktor olan Celepoğlu, yaşadığı olayın ardından Antalya Tabip Odası'nda avukatı Onur Bilge Özdemir'in katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ