USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Antalya bir günde iki mevsimi birden yaşadı

Antalya'nın alternatif turizm merkezlerinin en önemli noktalarından birisini oluşturan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı misafiri ağırlayan Tahtalı Dağı zirvesine sezonun ilk karı düştü.Aynı saatlerde Konyaaltı sahilinde ise yine Antalyalıların deniz ve güneş keyfi vardı.

Antalya bir günde iki mevsimi birden yaşadı
14-12-2015 14:06
Google News

2 bin 365 metre yüksekliğindeki zirve, kar yağışıyla beyaza bürünürken, teleferik ile zirveye çıkanlar da kar keyfini yaşama imkanı buldu. Fırsatı kaçırmayan çocuklar, kartopu oynayarak kardan adam yaptı.

Yükseklik sebebiyle çevresi sisle kaplı olan tesislerde etrafı bariyerle çevrili alanda karın tadını çıkaran Antalyalılar, bol bol selfi çekti.

Aynı saatlerde Konyaaltı sahilinde ise yine Antalyalıların deniz ve güneş keyfi vardı. Aralık ayında aynı anda hem kartopu oynayıp kardan adam yapan, hem de denize girme imkanı bulan Antalyalılar bir günde iki mevsimi yaşamanın keyfini çıkardılar. Konyaaltı'nda güneşi fırsat bilen ve 20 derecelik deniz suyunun tadını çıkaran Antalyalılar, güneşlenip balık tutma imkanı da buldular.

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ