USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ankara’daki terör saldırısında bilanço artıyor: 18 ölü, 61 yaralı

Ankara bir kez daha terör saldırısıyla sarsıldı. Başkentin göbeğinde askeri servis araçları hedef alındı. Kanlı saldırıda 18 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi de yaralandı. İnönü Bulvarı üzerinde askeri araçların geçişi sırasında...

Ankara’daki terör saldırısında bilanço artıyor: 18 ölü, 61 yaralı
17-02-2016 22:40
Google News

Ankara bir kez daha terör saldırısıyla sarsıldı. Başkentin göbeğinde askeri servis araçları hedef alındı. Kanlı saldırıda 18 kişi hayatını kaybetti, son gelen bilgilere göre 61 kişi de yaralandı.

İnönü Bulvarı üzerinde askeri araçların geçişi sırasında bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından servis aracı alev alev yandı. Ortalık ise savaş alanına döndü.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA!..

Olay yerinden yükselen duman kentin yüksek noktalarından görülürken, Kanlı saldırıda 18 kişi hayatını kaybederken, ilk haberlere göre 45, daha sonra gelen bilgilere göre 61 kişi de yaralandı. Patlama anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Saldırının bomba yüklü araçla gerçekleştirildiği tahmin edilirken, Genelkurmay Başkanlığı’ndan da saldırıyı kınayan bir açıklama geldi. Açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına İnönü Bulvarı üzerinde trafik ışıklarında bekledikleri esnada terör saldırısı düzenlendiği, alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırının şiddetle kınandığı belirtildi.

ANKARA VALİLİĞİ: 18 ÖLÜ, 45 YARALI

Ankara Valiliği, Ankara’daki askeri servis konvoyuna bombalı saldırıda 18 kişinin hayatını kaybettiğini, 45 kişinin yaralandığını açıkladı.

Ankara Valiliği, Başkent’te akşam saatlerinde yaşanan patlamaya ilişkin hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Valilik, "Patlamada 18 kişinin hayatını kaybettiğini, 45 kişinin yaralandığını" bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ