USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Android N final önizleme sürümü yayınlandı!

Google, uzun süredir testlerine devam ettiği Android 7.0 Nougat işletim sisteminin, final geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Peki, final önizleme sürümü ile neler değişiyor?

Android N final önizleme sürümü yayınlandı!
19-07-2016 09:42
Google News

Android işletim sistemli telefonların her zaman çok yavaş güncellendiği söyleniyor, ancak işin aslı öyle değil. Google tarafında oldukça hızlı işleyen bu süreç, üreticilerin her model için ayrı güncelleme yayınladığı için kullanıcılara oldukça geç yansıyor.

Android 7.0 Nougat Alacak Cihazlar 

7 Aralık 2015 tarihinde yayınlanan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi henüz amiral gemi modelleri için tazeliğini korurken Google, bugün itibariyle yeni işletim sistemi Android 7.0 N'in final geliştirici önizleme sürümünü yayınladı.

Android 7.0 N Final Geliştirici Önizleme Sürümü

Daha önceki önizleme sürümlerinde bulunan hataların giderildiği ve gerekli optimizasyonların yapıldığı final önizleme sürümü, en stabil Android N sürümü olduğu için merak eden kullanıcılar tarafından kurulabilir. Tabi, en kararlı sürüm olması sorunların olmadığı anlamına gelmiyor.

16-07/19/androidpit-android-n-vs-android-m-7749-w782.jpg

Android N'in final API'si ve yeni sistem görselleri bu sürümün bünyesinde barındırdığı yenilikler arasında yer alıyor. Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Pixel C ve General Mobile 4G için yayınlanan final önizleme sürümünü yüklemek isteyenler, burada yer alan linke tıklayarak Android Beta programına dahil olabilirler.

SDN 'den...

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ