USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Android için Prisma çıktı

iOS işletim sisteminde kısa süre içerisinde en çok indirilen fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Prisma, Android kullanıcılarını çok bekletmedi. Prisma, Android için yayınlandı.

Android için Prisma çıktı
25-07-2016 05:22
Google News

Günlük hayatta akıllı telefonlarımızda en çok kullandığımız özelliklerin başında kamera geliyor. Son dönem mobil cihazlarda kamera donanımları önemli ölçüde gelişirken, fotoğrafçılık kategorisinde yayınlanan üçüncü parti uygulamalar da bir hayli ilgi görüyor.

WhatsApp, Güvenlik için Düğmeye Bastı WhatsApp Güvenliği Artırıyor!

Yakın zamanda ise en fazla ilgi gören uygulamaların başında Prisma geliyor. Haziran ayında iOS işletim sistemi için yayınlanan uygulama, kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcının akıllı telefonunda yer almayı başardı.

Prisma ayrıca bu süre zarfında birçok ülkede en çok indirilen uygulamalar sıralamasında liste başında yer aldı.

Prisma, Android için yayınlandı

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Prisma bu defa Android kullanıcıları için yayınlandı. Prisma uygulamasını buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

16-07/20/prisma-android_3-1469007597.jpg

Prisma fotoğraf düzenleme uygulamasının iOS sürümünde yer alan tüm özellikler Android uygulamasında da yer alıyor.

16-07/20/sosyal-medyada-yeni-akim-prisma.jpg

Diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarının aksine sanatsal dokunuşlarla kendisini ön plana çıkaran Prisma'da kamera ile çekeceğiniz ya da galeriden seçeceğiniz bir fotoğraf üzerinde düzenlemeler gerçekleştirmek mümkün.

Pek çok filtre ve efektin uygulanabildiği uygulamaya yakın zamanda video ve 360 derece fotoğraf çekim desteğinin de dahil edilmesi bekleniyor.

SDN'den...

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ