USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

'Anayasa değişikliği sürecini hem başlatan hem de sonlandıranız'

MHP Grup Başkanvekili Usta, "MHP olarak anayasa değişikliği sürecini hem başlatan hem de sonlandıranız. Anayasa değişikliği paketi için büyük katkılar verdik." dedi. - Anadolu Ajansı

'Anayasa değişikliği sürecini hem başlatan hem de sonlandıranız'
06-04-2017 22:37
Google News

SAMSUN

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Samsun'un Terme ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Usta, Belediye Başkanı Şenol Kul'u da ziyaret etti.

Türkiye'nin bir süredir yönetim krizi ile uğraştığını, bu sorunun ise rejimi krize götürdüğünü savunan Usta, yönetim sorununu aşmak için halk oylamasında "evet" verilmesi gerektiğini söyledi.

"Ülkenin birlik beraberlik içinde hareket etmesi gerekiyor"

Türkiye'nin bir süredir terör kuşatması altında bulunduğunu belirten Usta, "Dünya karşımızda. Ülkenin birlik beraberlik içinde hareket etmesi gerekiyor. Ülkenin yönetimi ile alakalı sorunlar var. Yönetim sorunlarının aşılması lazım. Sürekli sistem tartışmaları rejimi krize doğru götürüyor. Türkiye'nin artık bunları aşıp önüne bakması gerekiyor. Bu yüzden referandumda 'evet' çıkmasını Türkiye'nin geleceği açısından önemsiyoruz." ifadesini kullandı.

"Anayasa değişikliği paketi için büyük katkılar verdik"

Anayasa değişikliğinin kendilerinin hassasiyetlerinin korunduğu bir çalışma olduğuna dikkati çeken Usta, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak anayasa değişikliği sürecini hem başlatan hem de sonlandıranız. Anayasa değişikliği paketi için büyük katkılar verdik. Özellikle yasama, yürütme ve yargı sürecinin ayrışmasının sağlanmasında büyük katkılarımız oldu." diye konuştu.

Muhabir: Yaşar Karaman

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ