USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Anadolu'daki okullara 'Müzik Odaları Projesi'

Anadolu'daki okullara, “müzik odaları projesi“ eczacıbaşı spor kulübü'nün desteğiyle dün hayat bulmaya başladı. projenin amacı yurdun her köşesindeki bütün.

Anadolu'daki okullara 'Müzik Odaları Projesi'
21-11-2015 00:03
Google News

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yöneticisi Erdal Karamercan, Anadolu'da eğitimlerini sürdüren öğrencilerin müzikle tanışması için önemli bir projeye imza attı. Dün Beyoğlu'ndaki Garajİstanbul konser alanında start alan projeye sporcular, spor dünyasının önde gelenleri ve ünlüler destek verdi.
Eczacıbaşı Spor Kulübü'nde yöneticilik yapan, müzik aşığı ve Asiller Grubu'nun gitaristliğini ve aynı zamanda solistliğini de yapan Erdal Karamercan, dün akşam Garajİstanbul sahnesinde Anadolu'da eğitimlerini sürdüren genç öğrenciler için bir projeye imza attı. Anadolu'daki okullara, "Müzik Odaları" projesiyle gençleri müzikle buluşturmayı amaçlayan Karamercan'ı, dün sahne aldığı Garajİstanbul'da sevenleri ve projeye destek vermek isteyen ünlüler ve spor dünyasının önde gelenleri de yalnız bırakmadı. Yaklaşık 400 kişinin bilet alarak girdiği ve buradan yapılacak hasılatla Anadolu'daki öğrencilerin müzikle buluşması için çaba harcanan organizasyon yaklaşık 2 saat sürdü. İlerleyen günlerde, "Müzik Odaları Projesi" kapsamında değişik organizasyonların da yapılacağı bilgisi verilirken, projenin en kısa zamanda hayata geçeceği de ifade edildi.
 

DOĞAN GÜNDOĞDU - MEHMET ŞİRİN TOPALOĞLU

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ