USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ampute Milli Takımına coşkulu karşılama

Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ikinci olarak tarihi bir başarıya imza atan Ampute Milli Takımımız, havalimanında coşkulu bir karşılama yaşadı. Atatürk Havalimanı'na akın eden yüzlerce taraftar, oyunculara çiçek verdi.

Ampute Milli Takımına coşkulu karşılama
07-11-2018 04:02
Google News

Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda finale yükselen ve Dünya ikincisi olarak ülkeye geri dönen Ampute Milli Takımı, Atatürk Havalimanı'nda coşkulu bir şekilde karşılandı. Havaalanına gelen federasyon yetkilileri, sporcuların aileleri ve yüzlerce taraftar, coşkulu bir karşılamayla Ampute Milli Takımı'na destek verdi. İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Yazgan, Kaptan Osman Çakmak'a çiçek ve bazı hediyeler takdim etti. Oldukça büyük destek verilen futbolcular, sevenleriyle hasret giderdikten sonra havalimanından ayrıldı.

"KARŞILAMADAN ÇOK MEMNUN OLDUK"

Ampute Milli Takımı oyuncusu Ömer Güleryüz, havalimanında yaşanan karşılama nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Final maçının ardından sabaha kadar ağlamıştım" diye konuştu.
Dünya Kupası şampiyonluğunu finalde penaltılarla kaybeden Ampute Milli Takımı'nın futbolcularından Ömer Güleryüz, havaalanındaki karşılamadan dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Üzgün bir şekilde geliyorduk çünkü biz oraya şampiyonluk parolasıyla gittik. En büyük hedefimiz şampiyonluktu. Penaltılara kadar maçı taşıyıp penaltılarla kaybetmemiz bizi çok üzmüştü. Ama halkımızın bize desteği birazda olsa moral verdi. Çok mutlu etti bizi. İnşallah 2022 Dünya Kupasını oradan getirmeyi hedefliyoruz. Bu coşkuyu, taraftarı gördükten sonra. Bize olan ilgiyi gördükten sonra başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ