USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Alman Heyetten teşekkür notu

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği heyeti, makamında ziyaret ettikleri Vali İzzettin Küçük’e Şanlıurfa’da gösterilen misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.Almanya Büyükelçilik Siyasi Müsteşarları Thomas Triller ve Hermann Nicolai ile birlikte GI

Alman Heyetten teşekkür notu
18-02-2015 20:44
Google News

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği heyeti, makamında ziyaret ettikleri Vali İzzettin Küçük’e Şanlıurfa’da gösterilen misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.
Almanya Büyükelçilik Siyasi Müsteşarları Thomas Triller ve Hermann Nicolai ile birlikte GIZ Gaziantep Müdürü Urs Frühauf yer aldığı heyet Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti. Heyete, Suriyeli mültecilerin durumu, Suruç ve çevresinde yapılan yardımlar çadırkent ve çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Vali Küçük, kendisini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtirken Heyet Başkanı Müsteşar Thomas Triller ise Şanlıurfa’da kendilerine gösterilen misafirperverlik için büyükelçilik adına Vali Küçük’e teşekkür etti. Yaklaşık yarım saatlik görüşmenin ardından heyet makamdan ayrıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ