USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Allianz, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın “global sigorta ana sponsoru“ oldu

"Spor ekosisteminin bir destekçisi ve ortağı olarak, bu ekosistemle paylaştığımız mükemmellik, dostluk, kapsayıcılık ve...

Allianz, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın “global sigorta ana sponsoru“ oldu
11-01-2021 18:07
Google News

Allianz, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın 8 yıl süreyle "global sigorta ana sponsoru" oldu.

Allianz'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, 200'den fazla ülkede sporcuları, takımları, gönüllüleri ve sporseverleri bir araya getirmek, etkileşime girmelerini sağlamak amacıyla Paralimpik Hareket ile yürüttüğü iş birliğinin kapsamını genişletti.

Allianz, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın "global sigorta ana sponsoru" oldu. 8 yıl sürecek sponsorluk, 1 Ocak 2021 itibarıyla resmi olarak başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Oliver Baete, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın "global sigorta ana sponsoru" olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Spor ekosisteminin bir destekçisi ve ortağı olarak, bu ekosistemle paylaştığımız mükemmellik, dostluk, kapsayıcılık ve saygı değerlerimizin de rehberliğiyle 148 bin çalışanımız ile sporculara, ailelerine ve tutkularına hizmet etmekten heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (International Olympic Committee-IOC) Başkanı Thomas Bach da "Ekiplerimiz, belirlenen pilot ülkelerde 2018 yılından bu yana sporcuları ve Olimpik Hareketi desteklemek için birlikte çalışıyorlardı. Yeni Olimpiyat yılına girerken, Allianz ile küresel iş birliğimize gerçek anlamda başlamaktan heyecan duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Uluslararası Paralimpik Komitesi (International Paralympic Committee-IPC) Başkanı Andrew Parsons ise Allianz'ın, Paralimpik Hareket'e verdiği destekle kişilere, yeteneklerine ve değerlerine küresel bir görünürlük getirdiğini belirterek, sonraki aşamayı dört gözle beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ