USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Aliyev'den Ermeni lider Koçaryan'a sert tepki: Kirletilen camiimizde fotoğraf bile çektiriyorsun!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan eski Cumhurbaşkanı Koçaryan'a sert tepki göstererek “Kirletilen camiimizde fotoğraf bile çektiriyorsun!” diye çıkıştı

Aliyev'den Ermeni lider Koçaryan'a sert tepki: Kirletilen camiimizde fotoğraf bile çektiriyorsun!
06-01-2021 09:39
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan eski cumhurbaşkanı Robert Koçaryan'ın daha önce işgal altındaki Ağdam Cuma Camii'nin önünde fotoğraf çektirdiğini hatırlatarak Koçaryan’ın bu davranışına sert  tepki verdi. Aliyev, “Haydutlarla birlikte kirletilen camiimizin önünde fotoğraf bile çektiriyorsun!" dedi.

“GEÇENLERDE YAYINLANDI…”

Azerbaycan basınında yer alan bilgiye göre, konuyla ilgili açıklama yapan Aliyev, "Geçenlerde bir Ermeni gazetecinin internette yayınladığı fotoğraf, bir kez daha Azerbaycan halkının öfkesine sebep oldu. Bu fotoğrafta Azerbaycan halkının celladı, Ermenistan eski cumhurbaşkanı Koçaryan, Ağdam şehrinde camiimizin önünde kendi minyonları, haydutları ile birlikte duruyor. O karede Ağdam Camii’nde hakaret içeren yazılar da görebilirsiniz" diyerek sert tepki gösterdi. 

BİR BAKINIZ, ERMENİSTAN'I HANGİ AHLAKSIZLAR YÖNETMİŞ?!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, tepkilerine şöyle devam etti: 

"Bir bakınız, Ermenistan'ı hangi ahlaksız, cellad yönetmiş?! Şehri yerle bir ettiler, camiimize saygısızlık ettiler. Camimizi ineklerle, domuzlarla doldurdular, ve duvarlara dinimiz, halkımız hakkında hakaret içerikli ifadeler yazdılar!

Bu, camiye saygısızlık eden, hakaret içerikli resimler çizen, üzerine kelimeler çizen, uşağı Sarkisyan (eski Ermeni cumhurbaşkanı) ile aynı Koçaryan'dır!

20 yılda şehirlerimizi yok ettiler. Şehirlerimiz savaş sırasında yıkılmadı. Şehirleri bu şekilde yok etmek imkansız. Savaş sonrası işgal sırasında tüm bina ve yerleri yıktılar. Vandallar, barbarlar! İşte Ermenistan'ı 20 yılda böyle insanlar yönetti!"

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ