USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Akıncı’nın gündeminde de Suruç vardı

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Terör nereden gelirse gelsin ve hangi çeşitten olursa olsun ne yazık ki geride çok acılar yaralar bırakıyor ve lanetlenmelidir, kınanmalıdır, nereden geldiğine bakılmaksızın” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve

Akıncı’nın gündeminde de Suruç vardı
20-07-2015 19:52
Google News

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “Terör nereden gelirse gelsin ve hangi çeşitten olursa olsun ne yazık ki geride çok acılar yaralar bırakıyor ve lanetlenmelidir, kınanmalıdır, nereden geldiğine bakılmaksızın” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, KKTC’de gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın böylesi bir günümüzde çalışma arkadaşlarıyla Kıbrıs’ta bulunmalarından büyük bir mutluluk duyduğunu kaydederek, “Tabii böylesi bir günde acı bir olayı da ne yazık ki ifade etmek durumundayım” dedi. Cumhurbaşkanı Akıncı, “Şanlıurfa’da canlı bombanın neden olduğu ve şu ana kadar 28 kişinin hayatını kaybettiğini öğrendiğimiz müessir olayı da kınayarak ve Sayın Cumhurbaşkanına baş sağlığı dileyerek devam etmek istiyorum” dedi. Akıncı, “Terör nereden gelirse gelsin ve hangi çeşitten olursa olsun ne yazık ki geride çok acılar yaralar bırakıyor ve lanetlenmelidir, kınanmalıdır, nereden geldiğine bakılmaksızın. Ben de bunu bir insanlık ödevi olarak görüyorum ve bu duygularımı sizlerle paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ