USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Akbank, İzmir'deki depremden etkilenen müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek

- Banka, müşterilerinin talep etmesi halinde kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteleyecek

Akbank, İzmir'deki depremden etkilenen müşterilerinin kredi taksitlerini erteleyecek
03-11-2020 16:55
Google News

Akbank, İzmir depreminden olumsuz etkilenen müşterileri için kredi taksit ve kredi kartı ödemelerini 3 aya kadar faizsiz erteleyeceğini duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, İzmir depreminin ardından zor günler geçiren ve depremden olumsuz etkilenen bireysel müşterilerinin talep etmeleri halinde kullanmış oldukları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz erteleyecek.

Banka, yine depremden etkilenen serbest meslek sahibi esnaf müşterilerinin de talep etmeleri durumunda kredi geri ödemeleri veya taksitlerini 1 aydan 3 aya kadar faizsiz olarak erteleyecek.

Akbanklılar, bireysel başvurularını Akbank şubelerinden veya 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi'nden, serbest meslek sahibi esnaf Akbanklılar ise başvurularını şubelerinden yapabilecek.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ