USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Ak Portföy'den salgın sonrasına yatırım yapan Turizm ve Seyahat Fonu

Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı: "Ak Portföy Turizm ve Seyahat Fonu, Kovid-19 sonrası dünyada öne çıkması beklenen...

Ak Portföy'den salgın sonrasına yatırım yapan Turizm ve Seyahat Fonu
14-04-2021 16:20
Google News

Ak Portföy Turizm ve Seyahat Fonu, salgın sonrası dünyada öne çıkması beklenen online rezervasyon, otelcilik, turizm, seyahat ve hava yolu şirketlerine yatırım fırsatı sunuyor.

Ak Portföy'den yapılan açıklamaya göre, salgın sonrasında, ertelenen turizm ve seyahat harcamalarının dünya çapında hızla yükselmesi bekleniyor.

Ak Portföy Turizm ve Seyahat Fonu, salgın sonrası dünyada öne çıkması beklenen online rezervasyon, otelcilik, turizm, seyahat ve havayolu şirketlerine yatırım için fırsat sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, Ak Portföy'ün sektörde birçok ilki gerçekleştirdiğini belirterek, "Sektörün en yenilikçi kurumu olarak, dünyada pandeminin bitişi sonrası oluşabilecek trendlere karşılık veren Turizm ve Seyahat Fonumuzu tasarruf sahipleriyle buluşturduk. Ertelenen ihtiyaçlardan yola çıkarak seyahat motivasyonunun arttığını gözlemliyoruz.

Bu doğrultuda seyahat sektörünün pandemi dönemi sonrasında hiç olmadığı kadar önem kazanacağı görüşündeyiz. Turizm sektörü farklı hizmet bileşenlerinden oluşuyor ve beraberinde birçok alanı da içine alıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ