USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti’den Saadet Partisi’ne ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile bir araya geldi.

AK Parti’den Saadet Partisi’ne ziyaret
21-06-2019 23:22
Google News

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Genel Sekreter Fatih Şahin, Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman ve Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya ile görüştü. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Hepimiz rahmetli Erbakan Hocamızın talebeleriyiz. Merhum Başbakan Necmettin Erbakan, ülke meselelerine dair her zaman çok önemli duruş sergilemiş çok büyük bir devlet ve millet adamıydı. Her zaman meşru siyasetin içerisinde yer almış ve biz talebelerinin de asla meşru siyasetin dışına çıkmasına izin vermemiş çok kıymetli bir devlet adamıydı.

Bugün tabelalarımız farklı olabilir. Tabelalarımızın farklılığı bizim zenginliğimizdir diye düşünüyoruz. İhtilafımız rahmettir diye düşünüyoruz. Bu ziyaretlerimizin, bu bir araya gelmelerimizin, bu ihtilafın rahmete dönüşmesi için çok önemli, çok kıymetli olduğuna canı gönülden inanıyoruz. AK Parti ve Saadet Partisi'nin kökleri de geleceğe dair idealleri de birbirine çok yakındır. Onun için bundan sonra daha sık bir araya gelme, memleket meselelerini istişare etme konusunda çok güçlü bir iradeye sahibiz. Burada genel merkez yöneticileri olarak, içeride bu düşüncelerimizi, bu irademizi birbirimizle paylaştık. Bu ziyaretlerin, bu bir araya gelişlerin bundan sonra da çok güzel sonuçlar doğuracağına canı gönülden inanıyoruz." dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ