USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Aile festivali İBS kapılarını açtı

Kapıları açan İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı 16 Aralık tarihine kadar Harbiye, İstanbul Kongre Merkezi'nde ziyaret edilebilecek. Fuarda, çocuklar için birçok etkinliğin yanı sıra ünlülerin katıldığı sohbet programları yer alıyor.

Aile festivali İBS kapılarını açtı
14-12-2018 21:02
Google News

Bugün açılan İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı, 16 Aralık tarihine kadar Harbiye İstanbul Kongre Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

'Oluşturucu Annem, İlham Perim' teması ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen fuarda, farklı, eğlenceli, kazandıran, öğreten onlarca etkinlik düzenleniyor ve yüzlerce aileye değerli hediyeler kazandırılıyor.

Fuarda 3 gün boyunca Türkiye'nin önemli markaları yer alacak. En yeni ürün ve hizmetlerini ebeveynlere anlatacak olan markalar, indirimlerle ziyaretçilerine cazip fiyatlar sunuyor.


İBS 2018 temasına uygun olarak yüzlerce üretici hikaye ve fikir 'İBS talks' alanında dile gelecek.

Ceyda Düvenci, Akasya Asıltürkmen, Doğa Rutkay, Alper Kul, Prof Dr. Norma Razon, Diyetisyen Dilara Koçak, Hande Birsay, Seren Fosforoğlu ve Yazar Şermin Yaşar; ebeveynlik halleri ve çocuğa yönelik yaklaşımları ile fark oluşturan pek çok ünlü anne ile uzman, fuar ziyaretçileriyle sohbetlerde buluşuyor.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ