USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ahmet Kural'ın ifadesi ortaya çıktı! 'Seni bitireceğim Ahmet Kural'

Oyuncu Ahmet Kural'ın, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya verdiği ifade ortaya çıktı.

Ahmet Kural'ın ifadesi ortaya çıktı! 'Seni bitireceğim Ahmet Kural'
07-11-2018 01:32
Google News

Ahmet Kural ifadesinde, “Aramızda 10-15 dakika arbede yaşandı. Arbede sırasında ben de yaralandım, belimi çarptım ve iki gün boyunca kalkamadım. Arbedenin ardından Sıla Hanım bağırarak 'seni bitireceğim Ahmet Kural' dedi” dediği öğrenildi.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddialarıyla ilgili Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına avukatıyla birlikte gelerek Cumhuriyet savcısına ifade veren ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın, ifadesi ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Kural ifadesinde Sıla Gençoğlu ile ayrılık sürecine değindi.

“Sana şarkı yaptım deyince barıştık...”

Oyuncu Ahmet Kural, “Yaşanan ayrılıktan sonra Sıla Gençoğlu'nun barışmak için araya aracılar soktuğunu ve sık sık mesajlar attığını kaydeden Kural, Sıla Hanım mesajla bana 'sana şarkı yaptım' dedi.

Telefonuma da yaptığı şarkıyı gönderdi. Ben bunun üzerine mutlu oldum. İkinci bir şans vermem gerektiğini düşündüm. Sıla Hanım, ablamla tanışmadığından yemeğe gelmek istedi, ben de mutlu oldum ve kabul ettim. O gün bir aile yemeği yedik ve birlikte alkol aldık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ