USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ağrı Belediye Başkanı Sayan'dan İstanbul ve Ankara açıklaması

Yerel seçimlerde Ağrı'da AK Parti Belediye Başkanı seçilen Savcı Sayan, "İstanbul ve Ankara seçimlerinde yüzde yüz hile var" dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Sayan'dan İstanbul ve Ankara açıklaması
04-04-2019 06:17
Google News

İHA muhabirine verdiği röportajda ülke genelinde yaşanan seçim sonuçlarına yapılan itirazlarıyla ilgili sorulan soruya, "Ben ülke genelini çok yakından takip ediyorum. Daha önce de ben bu işlerde uzman bir kardeşinizim. Ben şunu söylüyorum. İstanbul ve Ankara seçimlerinde yüzde yüz hile var. Bakın yüzde yüz diyorum, hiç ihtimalsiz" ifadelerini kullanan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 31 Mart yerel seçimlerinin basit olarak görülmemesinin altını çizdi.

"15 Temmuz'da Ankara da Mansur Yavaş, İstanbul'da İmamoğlu Belediye Başkanı olsaydı, biz bu darbeyi önleyemezdik"

Gezi olaylarına işaret eden Sayan, "Gezi de nasıl ki mesele dört ağaç meselesi değilse, bugün Ankara ve İstanbul seçimleri de sadece İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın seçimi değildir. Çok daha büyük bir fotoğraf vardır. Maalesef bunu görmüyoruz ya da görmek istemiyoruz. Olay şudur. Bakın, eğer 15 Temmuz'da Ankara da Mansur Yavaş, İstanbul'da İmamoğlu Belediye Başkanı olsaydı, biz bu darbeyi önleyemezdik ve bunu bizi dizayn etmek isteyen, yok etmek isteyen dış güçler anlamış. Dolayısıyla iki kritik mevziiyi, Cumhurbaşkanı'nın iki ikametgâhını, İstanbul ve Ankara'yı ele geçirmeden Türkiye'yi bölemeyeceklerini, darbeler yapamayacaklarını anladılar. Dolayısıyla bu seçim de bu tezgâhı kurdular. Bu kumpas i kurdular. Bizim içimize de hainler yerleştirdiler''diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ