USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ağbal: 'AK Parti hükümetlerinde her zaman en fazla bütçe eğitime ayrıldı'

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, AK Parti hükümetleri döneminde her zaman en fazla ödeneğin eğitime ayrıldığını söyledi.

Ağbal: 'AK Parti hükümetlerinde her zaman en fazla bütçe eğitime ayrıldı'
28-03-2019 02:57
Google News

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Kastamonu Valiliğini ziyaret etti. Valilik girişinde şeref defterini imzalayan Ağbal, Vali Yaşar Karadeniz'in şehirde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Kastamonu Belediyesine geçen Ağbal, burada Belediye Başkan Tahsin Babaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Kastamonu'nun tabiatıyla, kültürüyle, tarihiyle Türkiye'nin en müstesna illerinden biri olduğunu belirterek, “Turizm noktasında belediye olarak yatırımlarla olağanüstü katkılar verecek. Belediyeler yatırım yapacaksa, merkezi hükumetlerinde desteği çok önemli. Kastamonu'ya gelirken, ilk kez 15 Temmuz Şehitler Tüneli'nden geçtik. Ülkemizle, milletimizle gururlandık. Kastamonu'da belediye güzel işler yapacaksa, bütün Bakanlıklarımızla uyum içerisinde, merkezi hükumetin her anlamda verdiği katkılar önemli. AK Parti Belediyeciliğinin merkezi hükumetle olan koordinasyon ve ortak anlayışı bu hizmetlere katkı veriyor. Yeni dönemde de Kastamonu Belediyemizin gerek Bakanlıklarımızın, gerekse hükumetlerimizin destekleriyle burada önemli işler yapacağına inanıyorum. Turizmde bunların başında geliyor. Hükumetimizin gelecekte Kastamonu Belediyesiyle turizm alanında çok fırsat projeler olacaktır. Sayın Başkanımızın yakaladığı bu vizyonu çok önemsiyorum” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ