USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Adana’da hayvan dolandırıcılığı iddiasına 2 gözaltı

Adana'nın Kozan ilçesinde satın aldıkları büyükbaş hayvanların paralarını ödemediği ve çiftçileri dolandırdığı iddia edilen 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Adana’da hayvan dolandırıcılığı iddiasına 2 gözaltı
21-01-2019 04:32
Google News

Edinilen bilgiye göre, Doğanalanı Mahallesi'nden E.Ş. ve Y.Ş. adlı şahıslar kendilerini iddiaya göre tüccar olarak tanıtarak köydeki çiftçilerden 3 adet büyükbaş hayvan aldı. E.Ş. ve Y.Ş. satın aldıkları büyükbaş hayvanların parasının bir kısmını peşin verdi ardından hayvanları kamyonete yükleyerek mahalleden ayrıldı.

Vatandaşların yanına gelen bir başka şahsın aynı kişinin kendilerinden de aynı şekilde mal aldıklarını ve paranın kalan kısmını ödemediklerini söylemesi üzerine dolandırıldığını düşünen hayvan sahibi köylü, durumu jandarmaya bildirdi.

Şüphelilerin kullandığı kamyoneti köyün yakınlarında bulamayan jandarma ekibi, ilçe merkezine gidebileceklerini düşünerek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü bilgilendirdi. Çevre Yolu üniversite kavşağında içinde 3 büyükbaş hayvanın bulunduğu kamyoneti durduran polis ekipleri, E.Ş. ve Y.Ş.'yi gözaltına aldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ