USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Adana'da başörtülü kadınlara çirkin saldırı

Adana'da kimliği belirsiz bir kadın, yolda yürüyen Yaren Demir ile arkadaşı Sümeyye Öztekin'e başörtülü oldukları için sözlü saldırıda bulundu. Ardından da başörtülü kadınların üzerine yürüyen kadın, Yaren Demir'in başörtüsünü çıkarmaya çalıştı. Bu saldır

Adana'da başörtülü kadınlara çirkin saldırı
29-03-2019 23:37
Google News

Merkez Çukurova ilçesinde 27 Mart Çarşamba günü meydana gelen olayda, kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüyen başörtülü Yaren Demir (19) ile arkadaşı Sümeyye Öztekin (20) yanından geçen bir kadın, “Siz FETÖ'cüsünüz” diyerek sözlü saldırıda bulundu. Arkasını dönerek kadına ne dediğini soran Yaren Demir, bu kez kadının fiziksel saldırısına uğradı. Birden Yaren Demir'in üzerine yürüyen kadın, başörtülü kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştı. Bu sırada başörtülü kadının yüzü de yaralandı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle saldırgan kadın uzaklaştırılarak olayın daha da büyümesi engellendi.

Daha sonra polise haber vermek için telefonunu çıkaran Yaren Demir, kadına beklemesini söyledi. Kadın ise beklemeyerek olay yerinden uzaklaştı. Yaren Demir'in babası Ahmet Demir ise ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Gönderiyi gören vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ