USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Acun Ilıcalı: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyorum çünkü...'

Ünlü program yapımcısı ve medya patronu Acun Ilıcalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı neden sevdiğini açıkladı. Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e ropörtaj veren Acun ılıcalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı neden sevdiğine ve TV8’deki sürpriz programlarına dair samimi açı

Acun Ilıcalı: 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyorum çünkü...'
13-03-2015 14:05
Google News

Ünlü program yapımcısı ve medya patronu Acun Ilıcalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı neden sevdiğini açıkladı.

Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’e ropörtaj veren Acun ılıcalı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı neden sevdiğine ve TV8’deki sürpriz programlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.

'CUMHURBAŞKANI’NI SEVİYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevdiğini söyleyen Ilıcalı ‘: Siyaset konusunda çok konuşmayı sevmiyorum. Ben işime bakıyorum. Ama sana şunu söyleyebilirim. Ben ofisimde daha tek kişiye ne görüştesin diye sormadım. Çünkü insanların her biri ayrı görüşte olmalı.

Türkiye’de aklımın almadığı konu şu: Neden insanlar herkesin kendi görüşünde olmak zorunda olduğunu hisseder? Bugün benim şirketimde bir seçim yapsak ne çıkar ben bilmiyorum. Herkesin bir fikri olmalı. Ben ülkemin de böyle olmasını istiyorum. Ben evet Cumhurbaşkanı’nı seviyorum. Ama biliyorum merak ediyorsun onu da sormadan yanıtlayayım benim TV8’i almamda etkisi olmamıştır.’ dedi.

“TAYYİP ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNİ SEVİYORUM”

Tayyip Erdoğan’ın kendisini sevdiğini dile getiren başarılı yapımcı: ‘Cumhurbaşkanımız Beni sever, çünkü benim hiçbir beklentim,çıkarım yok. Ben Tayyip Erdoğan’ın liderliğini seviyorum. Yaşı genç olanlar bunu anlamaz. Benim yaşım yetiyor. Ben 1980 ile 2000 yılları arasını iyi hatırlıyorum. 2015’e geldiğimiz şu sürece bakarsak ve o günlerle kıyaslarsak arada büyük fark var. Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi yönetebilecek çok doğru bir isim olduğunu düşünüyorum’ diyerek düşüncelerini belirtti.

“BENDEN MİLLETVEKİLİ OLMAZ”

Milletvekili olmayı düşünüyor musunuz sorusuna yanıt veren Acun Ilıcalı, ‘Ben milletvekillerimizi çok başarılı buluyorum. O işe çok ciddi bir mesai harcanıyor. Konsantrasyonum olmadığı için benden milletvekili olmaz.’ dedi siyasete girmeyeceğini belirtti.

“TV8 BOMBA GİBİ GELİYOR””

TV8’de yeni projelere imza atacağını söyleyen Acun Ilıcalı: ‘3 Adam’la sitcoma başlıyoruz, “Bana Baba Dedi” diye. Çok güzel bir hikâye ve komedi. Çok iddialı bir proje bu. Bir başka önemli projemiz daha var, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, Mete Horozoğlu ve Algı Eke’nin başrollerin üstleneceği 'Ayrılsak da Beraberiz', seyircisiyle TV8 ekranlarında buluşacak. Bu projeye de çok inanıyoruz. Maral isimli dizimiz de çok iyi bir başlangıç yaptı.’ dedi

“TÜRKİYE’NİN EN KOMİK İSMİNİ BULACAGIZ”

Yeni bir yarışma programıyla seyirci karşısına çıkacaklarını belirten medya patronu : ‘Çok güzel bir yarışma programımız geliyor, Komedi Türkiye. Gülse Birsel ile anlaştık.Projeyle Türkiye'nin en komik ismini bulmaya çalışacağız. Mizah gücüne ve komedi dalında oyunculuğuna güvenen her yaştan isme açık olacak yarışma için jüri üyelerinin ismi de belirlendi; jüri koltuklarında Gülse Birsel, Haluk Bilginer ve Gani Müjde oturacak.’ dedi ve izleyiciye müjdeyi verdi.

dikGAZETE-
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ