USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'dan Katar açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, "Körfez ülkeleri arasında devam eden anlaşmazlık bağlamında Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikler, Mısır ve Bahreyn tarafından koordine edilen bir talep listesinin hazırlandığını anlıyoruz." dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'dan Katar açıklaması
22-06-2017 01:03
Google News

WASHINGTON (AA) - ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Katar'a sunulmak üzere Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır ve Bahreyn tarafından koordine edilen bir talep listesinin hazırlandığını söyledi.

Katar Dışişleri Bakanı Al Sani: Abluka kalkmadan diyalog görüşmeleri olmayacakCumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Katar'a yaptırımlar krizin çözümüne katkı sağlamıyorKatar, BAE'nin uyguladığı ambargonun sonuçlarını BM'ye ilettiEkonomi Bakanı Zeybekci: Katar'a destek gemilerle sürecekKatar Dışişleri Bakanı Al Sani: Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn'in iletecek talepleri yokABD Dışişlerinden Katar açıklamasıBAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Karkaş: Katar'a uygulanan tecrit uzun yıllar sürebilir

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, Katar ve bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krizle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Tillerson, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Körfez ülkeleri arasında devam eden anlaşmazlık bağlamında Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikler, Mısır ve Bahreyn tarafından koordine edilen bir talep listesinin hazırlandığını anlıyoruz. Umuyoruz ki bu liste mantıklı ve üzerinde harekete geçmeye müsaittir ve kısa zaman içinde Katar'a sunulur. Kuveyt'in arabuluculuk çabalarını da destekliyor ve bu konunun çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz."

Muhabir: Hakan Çopur

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ